Ladyfinger chips .. Crispy Bhindi
This recipe is especially for who don't like ladyfingers...I am pretty sure that after trying this recipe all of you will love this recipe.❤️❤️.
Ingredients:
Ingredients :-सामग्री :- Ladyfingers - 250 g भेंडी - 250 ग्राम. Gram flour - 1/2 cup चना दाल आटा - 1/2 कप Rice flour - 1/4 cup चावल का आटा - 1/4 कप Red chilli powder - 1/2 tsp लाल मिर्च पाउडर - 1/2 चम्मच Garam masala powder - 1/2 tsp गरम मसाला पाउडर - 1/2 चम्मच Sugar - 1/2 tsp शक्कर - 1/2 चम्मच Lemon juice - 1 tsp नींबू का रस - 1 चम्मच Salt and turmeric as per taste हल्दी और नमक स्वादानुसार
Procedure :-
- Cut the ladyfingers long and thin.Put all ingredients it..
- भेंडी को लम्बा और पतला काट लें .उसपर नींबू ,नमक ,शक्कर लगा ले बाकी सारा सामान डाले,अच्छी तरह से मिला दे .
Step 2: |
- mix it well and put 1 or 2 tsp water if needed..
- सारा मसाला भेंडी को लगना चाहिए. चाहिए तो 1 या दो चम्मच पानी का इस्तेमाल करें .
Step 3: |
- Fry it in oil on medium flame till the ladyfingers become crispy..
- गरम तेल में भेंडी अलग अलग करके डाले .और क्रिस्पी होने तक तल लें.
Step 4: |
- Serve it in cone and enjoy the tangy taste....
- तो तैयार है आपकी चटपटी टेस्टी डिश. जिसे आप कोन में सजाकर सर्व करें....
Bonus Tip:
- You may use vinegar or Amchur powder instead of lemon and corn flour instead of rice flour.
2 Comments
Mouthwatering recipe
ReplyDeleteSuper
ReplyDeleteThanks